Skip to content

Vi söker förstärkning till våra Corporate/M&A- och Tax-team

VÄX MED MAGNUSSON! 

Vi är alltid på jakt efter talanger till våra juristteam. Vi tillämpar en öppen ansökningsprocess där vi löpande träffar kandidater som vill ta nästa steg i sin karriär. För rätt person finns det alltid plats hos oss. Välkommen till en inspirerande och spännande arbetsplats i ständig förändring där dina karriärmöjligheter är oändliga.

Vilka är Magnusson? 
Magnusson är en internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Med vår geografiska spridning är vi unikt positionerade att assistera våra klienter i Norden och Östersjöregionen. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden med erfarenhet av ett stort antal branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter. Vår uppgift som rådgivare är att skapa mervärde för våra klienter. Vi är flerfaldigt nominerade till och vinnare av Årets Advokatbyrå, en utmärkelse som baseras på klientnöjdhet.   

Vi tror på våra medarbetare och välkomnar alltid nya idéer och initiativ. Vi erbjuder en internationell plattform, en kreativ miljö och frihet att utvecklas och växa tillsammans med trevliga kollegor. Våra värdeord är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap och vårt mål är att ett jobb på Magnusson ska vara mer än ett jobb. För mer information om Magnusson besök www.magnussonlaw.com.  

Våra Corporate/M&A- och Tax-team i Stockholm
Våra team är rådgivare i nationella och internationella M&A-transaktioner, kapitalanskaffningar, joint ventures, strukturfrågor etc. Teamen är summan av ett antal personligheter med olika erfarenhet och bakgrund som eftersträvar att leverera med högsta kvalitet i en miljö där alla får möjlighet att ta ansvar och skapa mervärde. Vardagen präglas av laganda, högt tempo, engagemang och kreativitet. Teamen är rekommenderade av Chambers & Partners och andra ledande rankinginstitut.

Din profil
Det här är en möjlighet för dig som har ett starkt driv för konsultrollen, är nyfiken och har viljan att axla ett ansvar. Du trivs med att arbeta i team, är lösningsorienterad och har roligt även i ett högt tempo. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi har förmånen att arbeta med internationella klientbolag där många av våra uppdrag är gränsöverskridande. Det är därför viktigt att du behärskar engelska väl.

Ansökan
Ansök genom att skicka in CV, personligt brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.magnussonlaw.com. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt