Skip to content

Förhandlare - Installatörsföretagen

Installatörsföretagen söker en förhandlare till vår avdelning som ansvarar för organisationens arbetsmarknadsfrågor. Avdelningen täcker ett brett område - arbetsrätt, förhandlingar om nya kollektivavtal, löpande arbete med de fackliga motparterna, tvisteförhandlingar, lönebildning och arbetsmiljö. Till arbetet hör även att göra en relevant omvärldsbevakning och att delta i olika grupper som vi samarbetar med.

Avdelningen består av 11 personer, framförallt med juristbakgrund, men också teknik, HR och ekonomi. Vi arbetar med våra sakområden men ofta nära våra andra kollegor i företaget

Nu söker vi dig som är jurist/förhandlare med intresse för arbetsrätt och företagarfrågor för att arbeta med rådgivning, information och förhandling, allt utifrån din erfarenhet och bakgrund.

Du har en gedigen erfarenhet av arbetsrätt och du trivs i förhandlarrollen. Erfarenhet av avtalen inom byggbranschen är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom HR, Juridik eller annan relevant utbildning eller att du har med dig erfarenhet från branschen som bedöms likvärdig.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av juridisk rådgivning inom arbetsrätt och våra kollektivavtal till våra medlemmar och av att vara internt stöd och bollplank till förhandlare och företagsrådgivare. En viktig arbetsuppgift blir att självständigt hantera centrala tvisteförhandlingar och driva utvecklingsarbete och projekt internt eller tillsammans med våra fackliga motparter

Du är en god kommunikatör med mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Förmåga att samarbeta, vara en god lyssnare och att skapa goda relationer inom såväl den egna organisationen som med medlemmar samt med- och motparter är viktigt. Du är initiativtagande och en god pedagog med intresse av att förmedla juridisk information till såväl jurister som icke jurister.

Övrigt

Rollen kräver en del resande samt att kunna vara flexibel i sina arbetstider gällande exempelvis möten och avtalsförhandlingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Arbetsmarknadsavdelningen, med önskad placering på vårt kontor i Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst i en dynamisk miljö, där du genom egna initiativ och i samverkan med medlemmar och kollegor har goda möjligheter att forma din vardag. För rätt person är detta ett utvecklande, relationsskapande och energigivande jobb, som ger möjligheter att bygga på sin egen expertis både på bredden och på djupet. Inom organisationen har du tillgång till den allra senaste och viktigaste informationen relaterad till din tjänst och branschen i stort. Du får förmånen att jobba nära medlemsföretagen för att underlätta deras vardag och stärka deras konkurrenskraft.

Välkommen till ett engagerat och kunnigt team, där mycket händer både internt och externt och där vi tillsammans har chansen att påverka och stärka installationsbranschen. Installatörsföretagen finns i din vardag och jobbar för din framtid!

Intresserad?

Är du intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan, CV och personligt brev, till HR-ansvarig, Hanna Frid: hanna.frid@installatorsforetagen.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef för Arbetsmarknad, Henrik Junzell på tel. 08-762 75 22. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2019-02-01.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som stöttar våra medlemmar i deras vardag samtidigt som vi jobbar för deras framtid. Vi är en del av Svenskt Näringsliv och representerar 3 800 medlemsföretag. Vi är stolta över att representera branschen för tekniska installationer och här ska vi vara den naturliga samtalspartnern.

Våra medlemmar, med sina 50 000 medarbetare, installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Företagen omsätter cirkaa 73 miljarder kronor. Vi representerar även entreprenörerna inom elkraft som säkrar infrastrukturen för Sveriges elförsörjning. Installatörsföretagens uppdrag är att företräda medlemmarnas intressen och ständigt utveckla förutsättningarna för framgångsrikt företagande i installationsbranschen. www.installatorsforetagen.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt