Skip to content

Advokat med inriktning mot familjerätt och medling

Familjerättsbyrån med driv, omtanke, kompetens och kraft, Som med 35 års erfarenhet fortsätter att utvecklas.

Vi söker nu ADVOKAT eller erfaren jurist med kompetens och erfarenhet inom samt ett genuint intresse för FAMILJERÄTT.

Vi söker dig som har arbetat med familjerätt i några år, tycker om att arbeta med människor, har starkt driv och positiv inställning, är insatt i domstolsförfarandet och har processvana, vill jobba som medlare i familjerättsliga mål, vill arbeta med några av de bästa juristerna inom familjerätten, önskar få möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med oss, värdesätter att arbeta på en personlig och modern arbetsplats med god stämning, vill få tillgång till vår samlade erfarenhet och kompetens, söker utmaningar i juridiken och siktar mot toppen.

Tjänsten ska tillsättas snarast. Skicka din ansökan samt personligt brev till info@insulander-advokat.se Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta advokat Alexandra Lyckman 08 667 61 67

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt