Skip to content

Bolagsjurist som gillar avtal och underhållning till Nordic Entertainment Group AB

Tjänsten                                                                                                                                                                         

Nordic Entertainment Group AB (”NENT”), med varumärken såsom exempelvis TV3, Viasat, Viaplay, Viafree och Rix FM, söker just nu en bolagsjurist för ett föräldravikariat om 12 månader till den svenska juridikavdelningen som är placerad på Ringvägen 52 i Stockholm. Tillträde så snart som möjligt under första kvartalet 2019.

Du kommer att vara del av ett team om mellan tre till fyra jurister och vara behjälplig med varierande juridiska arbetsuppgifter som sträcker sig över en rad olika rättsområden, såsom exempelvis förhandling, upprättande och uppföljande av kommersiella avtal inom områden som programinköp, inköp av IT-system och konsulttjänster, licens och distribution, samt juridiska analyser, rådgivning och rättsutredningar i frågor som rör marknadsrätt, konsumenträtt, immaterialrätt m.m.

Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta med intressant juridik i en kreativ och driven verksamhet som ständigt ligger i framkant i utvecklingen. Du kommer att verka i en positiv och stimulerande miljö tillsammans med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen samt omkring 3-4 års erfarenhet av juridiskt arbete på bolag eller advokatbyrå med fokus på kommersiell avtalsrätt. Du bör ha kompetens inom allmän affärsjuridik samt erfarenhet av avtalsskrivning och förhandling. Rollen kräver att du kan arbeta obehindrat på både svenska och engelska. Du är en kvalitativ och resultatorienterad jurist, en pragmatisk och pedagogisk rådgivare, samt en kollega som ser till teamets bästa.  

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV samt personligt brev här. För mer info, kontakta Lead Recruiter Andreas Karlsson, andreas.karlsson@nentgroup.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt