Skip to content

Wollsén Albinsson söker tingsmeriterad biträdande jurist

Wollsén Albinsson Advokatbyrå är inriktad mot fastighetsbranschen och byggsektorn. Vi är en mindre advokatbyrå som har kontor på Kungsgatan i Stockholm. Vi har stor branschkunskap och lång erfarenhet av att hantera alla förekommande frågor inom fastighets –och byggsektorn. Vi har även kompetens att hantera andra affärsrättsliga frågor. För mer information, besök www.wa-advokat.se.

Vi söker nu en tingsmeriterad biträdande jurist som vill arbeta med fastighetsrättsliga frågor, entreprenadrätt, och även inom de andra rättsområden som förekommer på en affärsjuridisk advokatbyrå. Det sistnämnda innebär att du kommer att ges tillfälle att arbeta med bland annat associationsrätt och förmögenhetsrätt.

Vad gäller fastighets- och entreprenadrätten kommer du att tidigt få medverka i avtalsskrivningar och förhandlingar men även i processer, såväl vid allmän domstol som i skiljeförfaranden. Du kommer också att få möjlighet att med tiden mera självständigt hantera de olika ärendena med fortlöpande stöd från mer erfarna kollegor.

Vi tror att du som söker har mycket goda betyg från juristprogrammet och att du slutfört din tingstjänstgöring. Stor vikt kommer också att läggas på personliga egenskaper; den sociala kompetensen är för oss extra viktig. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för affärer och en god servicekänsla. Några års arbetslivserfarenhet inom hyresrättens område är meriterande.

Utöver svenska har du också en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan bör bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, betyg från tingstjänstgöring jämte andra relevanta betyg och intyg. Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 januari 2019. Ansökan skickas till kim.rindehed@wa-advokat.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt