Skip to content

Wistrand söker fastighets- och M&A-jurister

Till vårt fastighetsteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med allt från Fastighets-M&A till olika typer av fastighetsprojekt, kommersiell hyresrätt samt löpande fastighetsrättslig rådgivning. Wistrand har en stark ställning på den svenska fastighetsmarknaden och har i många år haft en marknadsledande transaktionsvolym. Utöver transaktionsarbete bistår vi svenska och internationella klienter vid samtliga typer av fastighetsrättsrelaterade ärenden såsom t.ex. ombildningstransaktioner, projekt och entreprenad och konsultjuridik inom byggsektorn, exploateringar, omstruktureringar och  fastighetsrelaterade tvister. Vi tillhandahåller även kontinuerligt juridisk rådgivning vid övriga frågor som har anknytning till ägande, förvaltning och nyttjande av kommersiella fastigheter.

Till vårt M&A-team i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med företagsöverlåtelser och utveckla sina färdigheter inom projekthantering, taktisk förhandling samt spetskompetens som transaktionsjurist. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella klienter vid förvärv, försäljningar och investeringar inom i en rad olika branscher. Utöver transaktionsjuridik kommer du även att bistå klienter med bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal och löpande affärsjuridiska frågor.

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har något eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 9 november. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kompetensutvecklingsansvarig Birgitta Holmin på birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Ansök här

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet.

www.wistrand.se

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt