Skip to content

Oebergs söker nya medarbetare

Oebergs är en advokatfirma specialiserad på samhällsbyggnad och infrastruktur.

Vi representerar utvecklingsbolag, investerare, finansiärer, entreprenörer, operatörer, infrastrukturfonder, landsting och kommuner samt lokala intressenter i samband med infrastrukturprojekt såväl i Sverige som i övriga världen. Vi har ett unikt kunnande om reglerade marknader och branscher, såsom energi-, transport- och telekomindustrin.

Vi strävar inte efter att alla ska bli våra klienter, men vi är fast beslutna att vara den bästa partnern för de klienter som vi väljer att arbeta med.

Vi söker nu flera medarbetare för arbete med stora och små projekt och transaktioner. Arbetet erbjuder en stor variation av ärenden, främst inom M&A, fastighetsrätt, entreprenadrätt och finansiering, men också t.ex. upphandlingsrätt, kommunal- och förvaltningsrätt och EU-rättsliga frågor.

Då våra klienter till stor del är utländska förutsätts sökande ha god förmåga av att arbeta och kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett klart intresse för att arbeta i en internationell miljö.

Vi emotser din skriftliga ansökan senast den 15 november 2018 till Advokatfirman Oebergs AB, Sveavägen 17 XVIII, 111 57 Stockholm, att: Carina Palmqvist, eller per mail till cpa@oebergs.com. För frågor om tjänsterna vänligen kontakta Anna Öberg, 08-69 888 90.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt