Skip to content

AG Advokat söker biträdande jurister

AG Advokat är en av Sveriges ledande byråer inom entreprenad- och fastighetsrätt. Våra medarbetare är specialiserade inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av komplicerade byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 80 medarbetare och sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om byrån här.

På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att bibehålla den starka position vi har inom våra verksamhetsområden. Vi är i en expansiv fas och rekryterar löpande duktiga nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister.

Din roll

Rollen som biträdande jurist ser lite olika ut beroende på vilken grupp du arbetar i. Vi är med våra klienter genom hela affären, från tidiga skeden - med markförvärv, detaljplaner, bygglov, fastighetsbildningsfrågor - över byggnation - med entreprenadupphandling, genomförande av entreprenader och processrätt – till hyresrätt, transaktioner och finansiering i olika skeden av fastighetens ägande och förvaltning. Gemensamt för våra biträdande jurister är att de arbetar i en miljö där de ständigt utmanas och får möjlighet att utvecklas till ledande och breda specialister.

Din profil

Vi söker dig som har tagit eller är på väg att ta juristexamen med mycket goda akademiska meriter. Tingstjänstgöring och tidigare erfarenhet från advokatbyrå är meriterande. Vi tror att du som söker är noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga och vilja att delta i byråns och arbetsgruppens utveckling. Du tycker om att arbeta hårt när så krävs och är stresstålig.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att få arbeta på en ledande byrå
  • Löpande kompetensutveckling genom AG Akademin
  • En härlig kultur och sammanhållning med många personalaktiviteter, såsom årlig byråresa, sommar- och julfest samt regelbundna after works
  • Moderna lokaler i centrala Stockholm
  • Generösa förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar
  • En omväxlande vardag där du är involverad i flera delar av organisationen

Din ansökan

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se. Frågor om tjänsterna besvaras av HR-assistent Sofie Holmbring, telefon 08-677 18 09 eller sofie.holmbring@agadvokat.se.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt