Skip to content

Advokatfirman Lorenius & Partners söker en biträdande jurist

Vi har en mycket stor efterfrågan på våra tjänster och söker en biträdande jurist för anställning så snart som möjligt.

På vår hemsida www.lorenius.se kan Du läsa vilka rättsområden som vi verkar inom. Som Du kommer att finna spänner advokatfirmans verksamhet över ett brett spektrum av juridiska tjänster. Som biträdande jurist kommer Du såväl självständigt som gemensamt att få biträda inom det mesta som vi sysslar med. Det är därför viktigt att Du har goda juridiska kunskaper inom de flesta av dessa områden.

Vi är tämligen inriktade på processer och konfliktlösning, varför Du måste ha mycket goda juridiska kunskaper inom processrätten. Vi bedömer det som i princip nödvändigt att Du har fullgjort notarietjänstgöring i tingsrätt eller har förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Språket är juristens främsta verktyg. Vi värdesätter därför om Du har goda stilistiska färdigheter och väl behärskar muntlig framställning. Kunskaper i engelska förutsätter vi att Du har, och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

I arbetet på en advokatbyrå räcker det inte med att vara en aldrig så god jurist; Du måste ha ett trevligt sätt, gott omdöme och förmåga att skapa goda sociala relationer med dem Du möter.

Vi vågar utlova varierande, utmanande och spännande arbetsuppgifter tillsammans med utomordentligt trevliga arbets­kamrater. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler mycket centralt i Stockholm.

Rekryteringsprocessen sker löpande så skynda på med Din ansökan. Ansökan skall innehålla en CV och ett kortare personligt brev, som skickas antingen via e-post eller med vanlig post.

Välkommen med Din ansökan, som ställs till:

Advokatfirman Lorenius & Partners

Att: advokat Rickard Bergh

Biblioteksgatan 29

114 35 Stockholm

E-post: rickard.bergh@lorenius.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt