Skip to content

Vi söker moderna jurister med några års erfarenhet

 

Falkenborn Advokatbyrå arbetar till stor del med M&A inom fastighetsbranschen. Våra klienter utgörs bland annat av ledande fastighetsbolag, fonder och Sveriges största institutioner. Vi arbetar med de största affärerna på marknaden och har stor erfarenhet av transaktioner.

Vi söker nu en biträdande jurist som vill arbeta med i första hand transaktioner.

Vi ser gärna att du är en driven person med goda studiemeriter och vitsord, men lika viktigt är att du har höga krav på dig själv när det gäller kvaliteten och omsorgen i ditt arbete. Du får gärna ha några års erfarenhet av att arbeta med transaktioner. Även arbete som fiskal eller assessor eller arbete vid bolag ser vi som en mycket lämplig erfarenhet.

Under hela tiden byrån verkat har vi betonat vikten av att kunna ha en balans mellan arbete och fritid, så vi arbetar färre timmar i veckan än våra konkurrenter. Vi tycker också att det är viktigt att du vill vara delaktig i och påverka vår verksamhet. Detta tillsammans med vår position på marknaden gör att vi förhoppningsvis är ett attraktivt alternativ för dig.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Som du kanske känner till håller vi en låg profil! Kontakta Magnus Ahlström på telefon 070-348 40 66 eller e-post magnus.ahlstrom@falkenborn.se.

_____________________________

 

Vi vill ha din ansökan senast den 24 september, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet, andra relevanta betyg och intyg skickar du till Falkenborn Advokatbyrå, Att. Karin Vellas, Box 7630, 103 94 Stockholm eller per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.

Mer information hittar du på www.falkenborn.se/rekrytering

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt