Skip to content

Rösta fram Årets Jurist 2018 - här är årets kandidater

Nomineringsrundan till utmärkelsen Årets Jurist 2018 är över - och det är nu dags att rösta på sin kandidat.

 

Utnämningen sker i samarbete mellan Dagens Juridik och systerpublikationen Legally Yours. Det är femtonde året i rad som vi utser Årets Jurist. 

Missa inte möjligheten att rösta fram din kandidat - den jurist som du beundrar mest, den som du tycker har varit mest inspirerande under året och den som har gjort starkast intryck.

Klicka på länken nedan för att se kandidaterna och rösta.

Tack för din medverkan!

Rösta fram Årets Jurist 2018 - klicka här.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt

13 comments

Linnea gör en mycket stor och viktig insats i dagens samhällsutveckling där polarisering, hat och hot växer sig starkare och hotar tysta röster om människors lika värde samt frihet över åsikt och val. Hon är en orädd, stark, modig. Ett föredöme med stort ciliv curage väl värd att vinna årets jurist

Min förebild all time! Så modig och stark!

Linnéa är självklart årets jurist! Hon står upp för allas lika värde och går i bräschen för rättvisa, demokrati och synlighet. Hon är modig, klok och besvarar allt näthat med empati istället för hat tillbaka, Linnéa är en riktig förebild som måste uppmärksammas än mer och därför bör hon få priset!

Linnea Classon förstås! förebild för alla kvinnor och som står upp för lika värde och demokrati. En pralin bland juristerna!

Min röst faller på Johan Eriksson. Linnea står enligt min mening inte för de värden en bra jurist bör inneha.

Linnéa så klart. Orädd och smart.

Om priset var "Årets mest beundrade/inspirerande person" så hade jag förstått nomineringen för Linnéa. Det här handlar däremot om årets jurist. Bara genom att ha henne som nominerad har ju dock redan fått priset att tappa all legitimitet. Gick hon juristlinjen på gymnasiet? Se gärna det här som ännu ett näthat, jag önskar bara att nominanterna bestod av erfarna och beprövad jurister som länge arbetat med rättsliga processer och en stark tro på rättsprocesser/rättstaten.

Så en kvinna som står på barrikaderna och kämpar mot bl.a. kvinnoförtryck, hat och hot, och som dessutom hinner plugga juridik är alltså inte värt ett jurist-pris?
Väldigt märklig inställning!

linnea claeson

Linnea såklart. Hon jobbar på och är en stark individ som vi behöver mer av.

Linnea Claeson

En självklarhet att rösta på dig. Du står gör allas lika värde, jämställdhet och "den lilla människan". Underbar!!

Linnea Claeson så klart!

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.