Skip to content

Jurist/advokat till Advokatfirman SJS - Göteborg

Advokatfirman SJS bedriver verksamhet med inriktning på brottmål samt kommersiella och arbetsrättsliga tvister. Vi är en liten men välrenommerad advokatbyrå med kontor i Göteborg men med uppdrag i hela Sverige.

Vi söker nu en ny medarbetare med ett stort intresse för processer inom vår inriktning, civilprocess, brottmål i allmänhet och försvararuppdrag i synnerhet. Du bör ha mycket goda teoretiska kunskaper, gärna vara notariemeriterade och ha erfarenhet av arbete på advokatbyrå.

Vi emotser personligt brev med CV och betyg per e-post till ulrik.smedberg@advokatfirmansjs.se eller per post till Advokatfirman SJS KB, Kristinelundsgatan 16, 411 37 Göteborg (märk kuvertet ”Ansökan biträdande jurist”) senast den 30 september 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor, kontakta Ulrik Smedberg 070 5874080.

Läs mer om oss på vår hemsida www.advokatfirmansjs.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt