Skip to content

Oebergs söker nya medarbetare

Oebergs är en advokatfirma specialiserad på samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi representerar utvecklingsbolag, investerare, finansiärer, entreprenörer, operatörer, infrastrukturfonder, landsting och kommuner samt lokala intressenter i samband med infrastrukturprojekt såväl i Sverige som i övriga världen. Vi har ett unikt kunnande om reglerade marknader och branscher, såsom energi-, transport- och telekomindustrin.

Vi strävar inte efter att alla ska bli våra klienter, men vi är fast beslutna att vara den bästa partnern för de klienter som vi väljer att arbeta med.

Vi söker nu flera medarbetare för arbete med stora och små projekt. Arbetet erbjuder en stor variation av rättsfrågor, men erfarenhet inom fastighetsrätt, entreprenadrätt och finansiering är särskilt meriterande. Vi ser gärna att sökande är tingsmeriterade och/eller har något eller några års erfarenhet av arbete från advokatbyrå, bank eller bolag.

Då våra klienter till stor del är utländska förutsätts sökande ha god förmåga av att arbeta och kommunicera på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett klart intresse för att arbeta i en internationell miljö och att du läst eller arbetat utomlands är en merit vi värdesätter.

Vi emotser din ansökan skriftligen till; Advokatfirman Oebergs AB, Sveavägen 17 XVIII, 111 57 Stockholm, att: Carina Palmqvist, eller per mail; cpa@oebergs.com, senast den 24 augusti 2018. För frågor om tjänsterna, vänligen kontakta advokat Anna Öberg, 08-698 88 90

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt