Skip to content

Sony Music Sweden söker jurist – Business & Legal Affairs, Stockholm

Vi på Sony Music Sverige söker nu en jurist till vår Business & Legal Affairs-avdelning. Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta inom ett brett område med mycket varierande arbetsuppgifter i en spännande och föränderlig bransch. Arbetsuppgifterna spänner över alla legala områden som finns på ett musikbolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i centrala Stockholm på vårt kontor ovanför Centralbadet med adress Holländargatan 11.

Vi söker dig som:

  • Har svensk juristexamen
  • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har god kunskap om kommersiella avtal
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift, då arbetet bedrivs i en internationell miljö
  • Är självgående, prestigelös, affärsfokuserad samt har ett stort intresse för musikbranschen

Vi ser gärna också att du:

  • Har ett intresse för immaterialrätt och avtalsrätt generellt
  • Har erfarenhet från musikbranschen, men detta är inget krav

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar allt från avtalsförhandlingar, avtalsgranskning och övrig avtalshantering till projektledning och rättsutredningar. Du bör trivas i en miljö med högt tempo där beslut fattas snabbt samtidigt som du är noggrann och inte låter det påverka resultatet. Du kommer rapportera till vår chefsjurist Mats Hidegård.

Varmt välkommen med din ansökan - sista ansökningsdag 24 augusti. Urval sker löpande, ansök därför redan idag på jobb@sonymusic.com – har du frågor kan du höra av dig till mats.hidegard@sonymusic.com

Om Sony Music

Vi är en nytänkande, förändringsvillig och handlingskraftig verksamhet som vi är stolta över. På Sony Music strävar vi efter att vara en jämlik arbetsplats präglad av mångfald och bred representation där alla trivs, utvecklas och respekterar varandra. Vår vision är att vara Sveriges bästa musikbolag och arbetsplats inom branschen, kända för vår innovation, kreativitet och framgångar. Vår strävan är att Sony Music Swedens personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och att vi som arbetsplats ska kännetecknas av jämställdhet, jämlikhet och bred representation. Vi välkomnar sökanden med alla möjliga bakgrunder, ursprung, åldrar och funktionsvariationer.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt