Skip to content

Bolagsjurist till ÅF

Om jobbet

Är du en självgående jurist med ett par års erfarenhet av juridiskt arbete? Har du ett starkt intresse för affärsjuridiska frågor och vill jobba i en varierande och utmanande roll? Bli vår nästa bolagsjurist!  

ÅF söker nu ytterligare en jurist till koncernstab juridik för placering på huvudkontoret i Solna. Rollen som bolagsjurist på ÅF erbjuder en stor variation av uppgifter och många av dem utförs självständigt av våra jurister. Fokus för denna roll ligger framförallt på löpande rådgivning rörande kommersiella avtal, men du kommer även att hantera frågor om försäkringar, compliance, bolagsformalia och offentlig upphandling. 

Du kommer rapportera till och arbeta nära ÅFs chefsjurist och ytterligare en bolagsjurist. I det längre perspektivet är det vår förhoppning att du med stort eget ansvar arbetar direkt mot affärsenheterna och driver omfattande juridiska frågor framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och mångfacetterat arbete och som har ett starkt intresse för affärsjuridiska frågor. Vi ser gärna att du som söker har en svensk juristexamen och mellan två och fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, som bolagsjurist eller motsvarande. Eftersom vi är ett internationellt bolag är det nödvändigt att du kan kommunicera flytande både på svenska och engelska. 

Som person är du driven, självgående och van vid att ta egna initiativ. Du är social, utåtriktad och prestigelös samt har förmågan att se helheten samtidigt som du är uppmärksam på detaljer. Vi tror och hoppas att du är precis som oss andra på ÅF; Brave, Devoted Team Players.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett bolag som är noterat på Nasdaq, Stockholm, som möter globala trender såsom smarta städer och infrastruktur, framtida transportlösningar, industriell digitalisering och en energimarknad i förändring? Vi har cirka 10 000 medarbetare i 33 länder och växer konstant. Vill du vara med på vår resa och dessutom i en spännande roll?

Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. 


ÅF Making Future.

 

Kontaktuppgifter för frågor

Chefsjurist Jacob Landén, 010-505 56 74.  

För mer information och ansökan- klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt