Skip to content

Senior skattejurist - DLA Piper

 

DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 150 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i vår skattegrupp och huvudsakligen arbeta med företagsbeskattning där våra uppdragsgivare är både svenska och internationella företag med verksamhet och tillgångar i såväl Sverige som utlandet. Du kommer att arbeta med varierande företagsbeskattningsfrågor och med utmanande och utvecklande klienter i en dynamisk miljö med stöd för möjlighet att fortsätta öka din ackvirering. Arbetet kräver att du har mycket goda skatterättsliga kunskaper, är stresstålig, ambitiös och har förmåga och vilja att skapa ett affärsmässigt resultat genom ditt arbete. Du ska även kunna arbeta
obehindrat på både engelska och svenska. 

 

Utbildning/erfarenhet

Vi söker kandidater med stort intresse och engagemang för de skatterättsliga frågorna, ett utvecklat affärssinne och förmåga att hitta lösningar som skapar mervärde för våra kunder. Vi ser gärna att du har:

·      Minst 4–8 års erfarenhet av svensk-och internationell företagsbeskattning

·      Erfarenhet från advokatbyrå och/eller revisionsbyrå

·      Erfarenhet och intresse av att hålla i utbildningar och seminarier 

·      Ett kommersiellt fokus

 

För att passa in i skattegruppen bör du ha en hög energinivå och med god förmåga att kommunicera. Du har en stark egen drivkraft och förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar men samarbetar gärna med andra. Arbetet kräver att du är analytisk, strukturerad och noggrann. Du underhåller kontinuerligt dina skatterättsliga specialistkunskaper och är en kunskapsresurs för andra. Då arbetet är av konsultativ karaktär är du en engagerad, utåtriktad och social person.  Meriterande är om du har ett eget utvecklat kunskap- och klientnätverk. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan skickas till: lisa.tsiaklides@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller vid frågor rörande tjänsten, kontakta Lisa Tsiaklides på telefonnummer 076 101 71 23.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt