Skip to content

Senior jurist till byrån med löpande secondment uppdrag

Advokatfirman MarLaw (tidigare Advokatfirman för Marknadsrätt) är en affärsjuridisk byrå, med specialistkompetens inom marknads- och immaterialrätt, IT-rätt inklusive dataskydd och integritetsfrågor. Byrån som grundades 1969 har företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare som klienter. På byrån företräder vi våra klienter vid tvistlösning och förhandlingar inför domstol, myndigheter eller alternativa tvistlösningsorgan. Vi arbetar även löpande proaktivt med klienter med granskning och bedömning av marknadsföringsidéer, rättighetskontroller, varumärken, domännamn, design och upphovsrätt, avtal och licenser, radio, tv och press. Våra medarbetare undervisar löpande på universitet, reklamskolor och utbildningsinstitut samt genomför internutbildningar för företag.

Beskrivning

MarLaw expanderar och söker därför en affärsdriven jurist som är intresserad av arbete både på advokatbyrå men även med löpande placering hos klient. Vi ser gärna att du har erfarenhet från advokatbyrå eller bolag där du har arbetat brett med allmän affärsjuridik och kommersiell avtalsrätt.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad jurist med minst fyra-fem års arbetslivserfarenhet från bolag och/eller advokatbyrå. Du har en bred juridisk bakgrund med erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla avtal och mer specifikt återförsäljar-, kund- och leverantörsavtal. Kunskaper inom konsumenträtt och marknadsrätt är meriterande.

Som person är du prestigelös, service minded och lösningsorienterad. Du har ett stort affärsfokus och är van vid att arbeta självständigt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, ha god kommunikationsförmåga och en vilja att leverera bästa möjliga rådgivning som driver klientens affär.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Tsiaklides på 076 101 71 23

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och annan relevant dokumentation. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att trycka här.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt