Skip to content

Projektledare/redaktör för juridiskt nätverk - Legally Lady

Om Legally lady och företaget
Legally Lady – Sveriges nätverk för kvinnliga jurister har funnits i tio år. Legally Lady är ett karriärnätverk för kvinnliga jurister och har funnits sedan 2008. Vi arbetar med att stötta kvinnliga jurister och erbjuda en plattform där medlemmarna skapar nya kontakter och får inspiration till att utveckla sina yrkesliv.

Legally Lady drivs inom ramen för Blendow Publishing AB som är en del av Blendow Group AB – varuhuset för juridisk kompetensförsörjning.

 

Inom koncernen finns, förutom Dagens Juridik, andra välkända varumärken som Allt om Juridik, Veckans Juridik, Nyhetsbyrån Blendow Lexnova, BG Institute, Legal Career och Legally yours - Vi söker nu en ny kollega!

Vi växer snabbt och kommer att öka antalet aktiviteter för att kunna möta efterfrågan.

Du får ett eget ansvarsområde med ansvar för innehåll och gäster till våra träffar. Du ansvarar även för att genomföra träffarna med inledande information och som moderator när så behövs.

Du ska skriva artiklar, sköta våra nyhetsbrev och hemsidan samt sociala medier. Du kommer att arbeta i ett team med marknad och sälj samt med Legally Lady’s ambassadörer.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som jurist och erfarenhet av att skriva och av att arbeta med event eller nätverks-projekt eller med karriärfrågor. Det är även en fördel om du själv har goda kontakter i juristbranschen.

Du är även positiv, noggrann och kreativ.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats i centrala Stockholm där du kommer att få arbeta med ett av koncernens mest omtyckta varumärke. 

 

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ.Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Humlegården på Östermalm.

Läs mer på www.legallylady.se och www.blendow.se

Anställning och kontakt
Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm på Humlegårdsgatan 14, tidpunkt för tillsättningen är flexibel. Skicka sin ansökan senast 30/6.

Har du frågor om tjänsten och anställningen kontakta marcus.bouvin@blendow.se 0703-168976 och ansökan skickar du till marcus.bouvin@blendow.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt