Skip to content

Linklaters söker biträdande jurist till M&A Real Estate

Job Description

Om oss
Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters på www.linklaters.com .
 
Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i arbetsgruppen M&A Real Estate och arbeta som biträdande jurist i en internationell och utmanande arbetsmiljö tillsammans med skickliga och engagerade kollegor. Vi ger dig möjligheten att bli en affärsjurist i världsklass och du kommer att arbeta med några av marknadens största bolag i deras mest komplexa affärer. Du kommer även att lära känna och arbeta med kollegor på våra kontor runt om i världen och åka på globala utbildningar, bygga ett internationellt nätverk samt lära av de främsta experterna.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett särskilt intresse för juridik från ett kommersiellt och affärsjuridiskt perspektiv. Vi tror att du som söker nyligen har tagit examen från juristprogrammet med mycket goda akademiska meriter eller har ett par års juridisk arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
 
Vårt erbjudande
Din arbetsplats kommer vara belägen i ljusa lokaler i centrala Stockholm där det råder en familjär stämning. Du erbjuds en mycket intressant tjänst på en global advokatbyrå med stora möjligheter till personlig utveckling. Inom tjänsten ingår generösa förmåner samt möjlighet till secondments. Du kommer att lära känna och arbeta med kollegor på våra kontor runt om i världen och åka på globala utbildningar, bygga ett internationellt nätverk samt få möjlighet att arbeta med och lära av de främsta experterna.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Eleonore Häger, HR Manager eleonore.hager@linklaters.com
 
Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

För mer information och ansökan - klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt