Skip to content

Juristgolfens walk of fame - snart dags för tät kamp för tolfte året i rad

Juristgolfen anordnas årligen av Blendow Group och är det största golfeventet för juristbranschen. Den 22 augusti smäller det igen - och i år smäller det högre än tidigare. I år går tävlingen nämligen av stapeln på Bro Hofs topprankade bana, The Stadium Course, en dröm för golffantaster.

 

- Juristgolfen är ett trevligt evenemang och vi har under åren haft återkommande deltagare från byråer som Hamilton, Vinge, Mannheimer Swartling, Inter, DLA Piper, Juristbyrån och MAQS bland många andra, berättar Marcus Bouvin, VD på Blendow Publishing.

- Alla vill förstås vara med och göra upp om vinnartiteln och de räknar inte med annat än hård kamp!

I fjolårets upplaga fick deltagarna spela på Bro Hofs The Castle Course, en bana som är mycket uppskattad, enligt Marcus Bouvin.

- Samtidigt fick vi blodad tand att förnya oss till i år, vilket vi gör genom att istället förlägga tävlingen till The Stadium Course i Juristgolfen 2018.

Juristgolfen firar 12 år
I år är det tolfte året i rad som Blendow Group anordnar Juristgolfen. Genom åren har både större och mindre byråer haft representanter med allt ifrån enstaka deltagare till kompletta lag.

Det har alltid varit en tät kamp mellan Juristgolfens deltagare, som oftast avgörs med marginella poängställningar.

- Framför allt har deltagarna uppskattat möjligheten till att nätverka med sina branschkollegor under väldigt trevliga, om än tävlingsinriktade former.

Ska Wistrand Advokatbyrå försvara titeln i år?
Vem som vinner Juristgolfen 2018 är förstås omöjligt att sia om, men fjolårets segrare Wistrand advokatbyrå har en titel och vandringspokal att försvara.

- Många byråer har anmält sig och ser fram emot en rafflande tävling och fantastisk dag på Bro Hofs lakesidebana och en dag fylld med trevliga överraskningar.

Har din byrå anmält sig?
Nu är det inte många platser kvar till årets största golfevent. Vill du anmäla dig eller din byrå gör du det enklast till: anmalan@juristgolfen.se eller via www.juristgolfen.se.

Har din byrå ingen möjlighet att medverka?
Då går det även bra att sponsra studentlag för juriststudenter som årligen visat stort intresse att medverka på Juristgolfen. Anmäl ditt intresse till anmalan@juristgolfen.se

 

 

 

 

 


Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt