Skip to content

Bolagsjurist Stockholm - ISS

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi söker nu ytterligare en affärsorienterad bolagsjurist till huvudkontoret på Liljeholmskajen i Stockholm. ISS juristavdelning – för närvarande bestående av två bolagsjurister – är ansvarig för samtliga legala ärenden rörande den svenska verksamheten. Du kommer att arbeta mycket nära dina kollegor och rapportera till chefsjuristen i Sverige.

Som bolagsjurist hos ISS så arbetar du i en kommersiellt driven miljö med service som ledord. Det är viktigt att du är affärsorienterad samt att du har god förmåga att skapa och bevara relationer. Arbetet är mycket fritt i många avseenden och du kommer driva egna projekt samt arbeta självständigt med sälj- och anbudsprocesser tillsammans med andra funktioner inom verksamheten. I rollen kommer du även medverka i kundmöten samt ta en betydande roll vid avtalsförhandlingar.

Arbetet erbjuder stora interna och externa kontaktytor. Eftersom ISS‑koncernen är global och har globala kunder kan du även komma att få arbeta i gränsöverskridande FM-affärer där du får möjlighet att samarbeta med jurister från bolag i andra länder inom ISS‑koncernen.

Vi söker dig med en juristexamen samt cirka fem års arbetslivserfarenhet från bolag eller advokatbyrå. Kompetens och erfarenhet inom entreprenadjuridik, offentlig upphandling och kommersiella avtal är starkt meriterande. Fokus för denna rekrytering är entreprenadjuridik men arbetet kommer att spänna över flera rättsområden. Erfarenhet från projektledning samt av att upprätta, granska och förhandla avtal är viktigt och kommer att utgöra en stor del av arbetet. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person tycker du om högt tempo och trivs i en miljö där beslut fattas snabbt samtidigt som du behåller hög integritet. Du är analytisk, prestigelös och resultatorienterad. Om du har tidigare erfarenhet från FM-branschen är det värdefullt.

Välkommen med frågor till vår chefsjurist, Jens Holmberg, 0734-360341 alternativt jens.holmberg@se.issworld.com.

Du ansöker om tjänsten i vårt rekryteringssystem på följande länk http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=D764B834F53C4431AB7D5C8ECEB89CE5. Då urvalsprocessen sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt