Skip to content

AG Advokat söker biträdande jurist/advokat till transaktionsverksamheten

AG Advokat är en av Sveriges ledande byråer inom bygg- och fastighetsrätt. Vi är ca 60 jurister med kontor i NK-huset i Stockholm, du kan läsa mer om byrån här. Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker därför ytterligare medarbetare till vår expansiva transaktionsverksamhet.

På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att bibehålla den starka position vi har inom våra verksamhetsområden. Vi eftersträvar högsta kvalitet i allt vi gör och söker därför marknadens främsta jurister.

Till vår avdelning för fastighetstransaktioner söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av byråarbete, gärna inom fastighetsrätt. Som person är du noggrann, analytisk, serviceinriktad och prestigelös. Du är en lagspelare som är engagerad, ansvarstagande och självständig med en god initiativförmåga och vilja att delta i byråns och arbetsgruppens utveckling.

Det är meriterande om du avlagt advokatexamen, men inget krav. Du har ett stort intresse för fastighetstransaktioner, men även frågor inom bolagsrätt, fastighetsrätt, hyra och entreprenad.

Ditt engagemang och intresse att aktivt delta i att bygga upp en expanderande verksamhet är viktigt.

Hos oss får rätt person möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en av Sveriges snabbast växande advokatbyråer. Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av HR-ansvarig Josefin Clahr, telefon 08-677 18 40 eller josefin.clahr@agadvokat.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

För mer information och ansökan - klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt