Skip to content

Advokatfirman Titov & Partners söker biträdande jurister inom ett flertal olika rättsområden

Om byrån

Advokatfirman Titov & Partners är en nystartad advokatbyrå av välrenommerade erfarna jurister som söker förstärkning av dig som vill vara med och bygga nytt och vidare. Bland våra klienter finns såväl småföretag som börsnoterade svenska och internationella företag.

Målsättningen är att erbjuda nya och befintliga klienter juridisk rådgivning med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare och medarbetare.

Titov & Partners är inriktad på områdena M&A, bolagsrätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Biträdande jurister

Vi söker biträdande jurister inom följande rättsområden:

  • Skatterätt
  • Bolags- och aktierätt
  • Fastighetsrätt
  • Arbetsrätt
  • IT/IP rätt

Beskrivning av de olika tjänsterna hittar du på vår hemsida www.titovlaw.se.

Ansökningarna kan ni mejla till rekrytering@titovlaw.se

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2018

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt