Skip to content

Morris Law söker Senior Associate inom M&A

Om verksamheten

Morris Law är Sveriges snabbast växande advokatbyrå och har de två senaste åren utsetts till Sveriges modernaste byrå av branschorganisationen Regi. På fyra år har vi vuxit till 55 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm. Morris är en kundorienterad advokatbyrå med stark laganda och en vilja att driva utvecklingen framåt. Vårt mål är att förändra advokatbranschen och samtidigt bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare inom affärsjuridik. Detta arbete startar hos vår personal och med utvecklingen av våra medarbetare.

Nu söker vi en Senior Associate till vår verksamhetsgrupp inom M&A på Stockholms-kontoret.

Arbetsbeskrivning

Som Senior Associate hos oss får du arbeta med kvalificerad rådgivning i en dynamisk och omväxlande miljö. Du kommer tillhöra vår verksamhetsgrupp inom M&A där fokus är förvärv och företagsöverlåtelser. Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegorna i gruppen och ges stora möjligheter att ta eget ansvar för att därigenom snabbt växa och utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och har arbetat med transaktioner och bolagsrätt i minst tre år på advokatbyrå. Du har hunnit skaffa dig erfarenhet inom området, du projektleder DD-arbetet och du har också vana av att upprätta och förhandla transaktionsrelaterade avtal. För oss på Morris Law är din personlighet minst lika viktig som dina formella meriter. Vi söker dig som är driven, engagerad och har ett särskilt intresse för själva affären. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Du är som person positiv och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer.

Du erbjuds

Om du är rätt person delar du vår drivkraft att utveckla advokatbyråbranschen. Du kommer få en unik position i vårt lagbygge och ges stora möjligheter att växa och utvecklas och bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Hos oss är det viktigt att trivas på jobbet och ha roligt tillsammans. Vi värdesätter också en rimlig balans mellan arbete och fritid. Vi på Morris Law gillar transparens. Vi vill vara tydliga med vad vi kan erbjuda dig samt vad vi har för förväntningar på dig. På vår hemsida www.morrislaw.se kan du läsa mer om oss.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Morris Law med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt