Skip to content

Wistrand i Göteborg söker biträdande jurister

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vi vill gärna växa tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Vill du bli vår nya kollega?
På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och behov samt spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden är nyckeln till långa och framgångsrika relationer. Vi söker kontinuerligt nya kollegor och just nu söker vi:

  • två biträdande jurister till vår M&A/Bolagsavdelning, varav en med tidigare erfarenhet
  • en jurist med erfarenhet av offentlig rätt, gärna med särskilt intresse för konkurrensrätt

Om tjänsten
I rollen som biträdande jurist har du förmånen att få arbeta i nära samarbete med vårt affärsinriktade team som levererar kvalitativ juridisk expertis till klienter inom främst näringslivet. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor utvecklingspotential.

Vem är du?
Vi söker dig som har en genuin vilja att lösa juridiska utmaningar genom att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning baserat på klientens behov. Du ska vara nyfiken och ambitiös. Vi förutsätter också att du besitter hög juridisk kompetens, affärsmässighet, pedagogisk förmåga och inte minst social kompetens. Vi tror att du uppfattas som pålitlig och att du har en stark drivkraft att utvecklas inom byrån.

Vi erbjuder
I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i nära samarbete med likasinnade jurister som brinner för juridiken och mötet med människor. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Dessutom ges du möjlighet till en individuell utveckling av såväl dig själv som dina juridiska kunskaper.

Ansökan
Om du vill bli vår nya kollega skickar du din ansökan senast den 15 april. Då intervjuer sker löpande ber vi dig dock skicka in dina handlingar snarast möjligt.

Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Ansök här.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor, vänligen kontakta:
Nina Levin, HR-koordinator
D: +46 31 771 21 02
E: nina.levin@wistrand.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt