Skip to content

Rutgersson Arvenberg Advokatbyrå söker biträdande jurister

Sedan vår start januari 2015 har vi vuxit från två till åtta medarbetare. Vi märker en stadigt ökad efterfrågan av våra tjänster och söker därför fler biträdande jurister.

Rutgersson Arvenberg Advokatbyrå

Rutgersson Arvenberg är en affärsjuridisk advokatbyrå med stort fokus på entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss råder en öppen, avspänd och kreativ arbetsmiljö, anpassad för att säkerställa att våra klienter får marknadens bästa rådgivning. Verksamheten bedrivs i Gamla Stan, med en hänförande utsikt mot både Mälaren och Saltsjön.

Bland våra klienter finns såväl nystartade tillväxtföretag som framstående svenska och internationella koncerner. Vi har bland annat förmånen att arbeta med flertalet av Sveriges största koncerner inom energi-, finans-, och fastighetssektorn. 

Vi söker...

Biträdande jurister som är tingsmeriterade och som vill arbeta med affärsjuridik och tvistelösning.

Eftersom vi är måna om att bibehålla den sköna stämning och prestigelöshet som råder hos oss, lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in i vårt team räcker det inte att du är en duktig och engagerad jurist. Vi kräver även att du har självdistans, en positiv och energigivande inställning och har lätt till skratt. Vidare tycker du om att arbeta i en föränderlig och starkt entreprenörsdriven miljö, vari din åsikt och erfarenhet är högt värderad.

Ansökan …

Vi ser fram emot din ansökan på info@ralegal.se. Om du inte har ett uppdaterat CV får du gärna skicka en kort sammanfattning över dina erfarenheter alternativt en länk till din LinkedIn-profil. För mer information om tjänsterna och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jesper Arvenberg. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida www.ralegal.se

Välkommen med din ansökan!

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt