Skip to content

Bolagsjurist till NCC Property Development Nordic

Till juristteamet inom affärsområdet Property Development söker vi nu en affärsinriktad bolagsjurist med strategisk höjd, proaktivt arbetssätt och goda juridiska kunskaper relaterade till vår bransch. Som jurist hos oss arbetar du nära vår affär och blir en viktig spelare i både våra projektteam och i juristgruppen. Du kommer att arbeta nära fastighetsutvecklare, projektledare och uthyrare i projektteamen. Dina juristkollegor hos oss är mycket erfarna affärsjurister inom kommersiella fastighetsutvecklingsprojekt och -transaktioner. Du kommer tillsammans med dina kollegor att vara en viktig del i att utveckla vårt sätt att arbeta men även i er ömsesidiga professionella utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bolagsjurist hos oss stöttar du vår affär i bland annat frågor kring fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt, övriga fastighetsutvecklingsrelaterade avtal och förhandlingar. Det innebär att du arbetar med alla fastighetsrättens delar och hela fastighetsaffärens värdekedja. Merparten av din tid kommer du att fokusera på vårt svenska bolag och de stora projekt som såväl är pågående som under planering. Du har ett nära samarbete med den svenska chefsjuristen och gemensamt hittar ni ett konsultativt arbetssätt där rätt stöd ges till projektens olika faser.

Din profil

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda studieresultat och minst fyra års arbetslivserfarenhet från en välrenommerad advokatbyrå, alternativt annan för oss relevant arbetslivserfarenhet från branschen vi verkar i. Har du erfarenhet av transaktioner, eller fastighetsrätt (till exempel kommersiell hyresrätt eller plan- och byggfrågor) är detta meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av att ta ansvar för upphandlingsrättsliga frågor. Du arbetar och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du förmåga att applicera såväl ett strategiskt som operativt synsätt på det du gör. Du har en känsla för och ser vikten i detaljer samtidigt som du förstår hur helheten påverkas av det du gör. Du behöver vara intresserad av att alltid utveckla din affärsförståelse. Laget är viktigt för dig, samtidigt som din egen drivkraft gör att du trivs med att självständigt lösa uppgifter i dialog med många olika personer i din omgivning. Du är smidig och kundorienterad samt skapar förtroende i din omgivning. Arbetsbelastningen är stundtals hög, och du har förmåga att hålla många uppgifter i loopen på samma gång.

Din ansökan
Känner du igen dig i vår beskrivning? Ansök redan idag, dock senast den 18 april, 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17 000 anställda 2016. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCC Property Development utvecklar och säljer kommersiella fastigheter i de nordiska länderna. Vi är en del av NCC-koncernen med ca 16 000 medarbetare. Inom affärsområdet Property Development är vi idag ca 110 anställda med planer på att bli ännu fler de närmaste åren.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt