Skip to content

Associate till vår grupp för finansmarknadsreglering

Vill du arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom finansmarknadsreglering? Vår verksamhetsgrupp består av marknadsledande experter inom området. Vår analys och rådgivning omfattar alla frågor som rör regleringen av finansmarknaden. Vi har också en mycket stark M&A-verksamhet där vi rådger kunder, inte minst inom Private Equity, som köper eller säljer till exempel banker, värdepappersbolag, fondbolag och försäkringsföretag. Vår rådgivning är baserad på mångårig erfarenhet och utmärkande kunskaper och vi strävar alltid efter att lämna pragmatiska och kommersiellt gångbara råd. Vi hoppas att du vill vara med och långsiktigt fortsätta utveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vårt arbetssätt uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ca 2-5 års erfarenhet av frågor som handlar om regleringen på finansmarknaden och compliance. Har du arbetat med dessa frågor på byrå är det meriterande men givetvis är även erfarenheter från tillsynsmyndigheter, jurist- eller compliancefunktioner samt från finansmarknaden i övrigt värdefulla. Självklart är det viktigt att du har ett intresse för finansmarknaden och dess aktörer. Vi tror nämligen att grunden för en bra juridisk rådgivning är en god kommersiell förståelse för våra klienters verksamhet och behov.

Utöver dina akademiska meriter värdesätter vi också egenskaper som affärsmannaskap och det personliga engagemanget. Egenskaper som kompetens, driv, nyfikenhet och ett genuint intresse för både affären och juridiken utmärker dig och bidrar till att vårt redan starka lag blir ännu bättre.

Vad erbjuder vi dig?

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

Är du vår framtida kollega?

Klicka på länken för att ansöka och följ instruktionerna. http://karriar.cederquist.se/jobs/93693-associate-till-var-grupp-for-finansmarknadsreglering. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor kontakta HR-Manager Deirdre Net, +46 739 606657, deirdre.net@cederquist.se eller Partner Martin Ulfson +46 739 606550, martin.ulfson@cederquist.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt