Skip to content

Linklaters söker biträdande jurist till Dispute Resolution i Stockholm

 

Om oss

Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 29 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters på www.linklaters.com.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta inom arbetsgruppen Dispute Resolution som bistår med juridisk rådgivning inom tvistelösningsområdet och företräder byråns klienter i domstolsprocesser och skiljeförfaranden samt hanterar vissa arbetsrättsliga ärenden.

Vi företräder klienter inom många olika områden och branscher och arbetar regelmässigt tillsammans med kollegor i andra verksamhetsgrupper. I internationella ärenden, såsom gränsöverskridande tvister och internationella skiljeförfaranden, arbetar vi ofta i team tillsammans med kollegor från våra andra kontor.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett särskilt intresse för tvistelösning från ett kommersiellt och affärsjuridiskt perspektiv. Vi tror att du som söker nyligen har tagit examen från juristprogrammet med mycket goda akademiska meriter eller har ett par års arbetslivserfarenhet från byrå och/eller domstol.

Vårt erbjudande

Din arbetsplats kommer vara belägen i ljusa lokaler i centrala Stockholm där det råder en familjär stämning. Du erbjuds en mycket intressant tjänst på en global advokatbyrå med stora möjligheter till personlig utveckling. Inom tjänsten ingår generösa förmåner samt möjlighet till secondments. Du kommer att lära känna och arbeta med kollegor på våra kontor runt om i världen och åka på globala utbildningar, bygga ett internationellt nätverk samt få möjlighet att arbeta med och lära av de främsta experterna.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Eleonore Häger, HR Manager eleonore.hager@linklaters.com

Niclas Widjeskog, Partner och Head of Dispute Resolution i Stockholm niclas.widjeskog@linklaters.com

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via denna länk. 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt