Skip to content

Jurist till HELP

Det är ingen överdrift att HELP Försäkring revolutionerar hela juristbranschen eftersom vi gör det möjligt för alla att få juridisk hjälp. Vi hjälper våra kunder med deras vardagsjuridik i försäkringsform, så att de alltid har en jurist vid sin sida när det behövs. Utan att betala timpris. HELP ägs av ARAG Group, verksamt i 17 länder och ett av världens största bolag inom juridiska försäkringar.

Nu söker vi en driven jurist som vill vara lika banbrytande som vi.

Rollen

HELP är som vilken juristbyrå som helst med en stor skillnad – vårt arbete täcks av en försäkring så att vi slipper fakturera våra kunder. Därför mäts vi på kundnöjdhet och inte på faktureringsgrad. Det gör i sin tur att vi både kan och vill ägna lite extra tid åt varje kund, utan att tänka på skenande arvoden.

Som jurist hos oss blir ditt främsta ansvarsområde att upprätta handlingar, att ge råd och att driva dina kunders ärenden. Inriktningen är bred och omfattar alla rättsområden inom privatjuridiken.

Arbetsuppgifterna

  • Upprätta juridiska handlingar
  • Juridisk rådgivning
  • Förhandling
  • Driva processer i domstol

Du

Om du sympatiserar med våra ledord empati, handlingskraft och struktur kommer du att trivas fint hos oss. Du har också höga ambitioner och gillar ett tydligt mandat. Stöter du på problem löser du det på ett konstruktivt sätt, med trygg och fokuserad energi. Du drivs av att hjälpa människor i deras vardag och du har ett servicetänk utöver det vanliga. Med två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete är din bakgrund rätt för den här tjänsten. Pratar du dessutom fler språk än svenska är du mitt i prick.

Ansökan

Skicka din ansökan till aa@helpforsakring.se senast den 30 mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att prata med Sverigechef Alexandra Åquist, 070-278 05 04. Facklig representant Jusek Lotta Åhlén, 08-52464024. Läs gärna mer på helpförsäkring.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt