Skip to content

Falkenborn Advokatbyrå söker juniora jurister

 

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner och hyresrätt. Två hörnpelare för vår verksamhet är att leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar på uppdrag av ledande fastighetsbolag med stora fastighetstransaktioner, men har ändå tid för familj och fritidsintressen.

Just nu söker vi en eller två jurister som antingen nyligen är klara med sin juristexamen eller som har något eller några års erfarenhet av affärsjuridik, fastighetstransaktioner eller hyresrätt. Tingstjänstgöring är meriterande, men inte ett krav. Vi vill att du som söker dig till oss har mycket goda studiemeriter och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten och ha ett gott omdöme. För att passa i vår verksamhet bör du också ha ett genuint intresse för juridik.

Kvalitet är A och O för oss och vi har därför valt att arbeta med stark specialisering och stort kunskapsutbyte mellan våra anställda. Hos oss kommer du att arbeta i mindre team och nära seniora kollegor. Vi vill också driva en byrå där alla anställda är engagerade i byråns utveckling och framtid. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar vår inställning i dessa frågor.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Kontakta Sara Wahlgren på telefon 072-545 00 42 eller e-post sara.wahlgren@falkenborn.se

___________________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 8 april, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet jämte andra relevanta betyg och intyg skickar du till Falkenborn Advokatbyrå, Att. Karin Vellas, Box 7630, 103 94 Stockholm eller per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.

Läs mer på www.falkenborn.se

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt