Skip to content

Delphi Linköping söker seniora jurister

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt, vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Vilka är vi?

Vi på Delphi arbetar nära våra klienter. Många av våra klienter ser oss som sin naturliga affärsrådgivare och en självklar del av sin organisations beslutsstöd. Vi har förmåga att snabbt sätta oss in i klientens situation för att ge juridisk rådgivning av högsta kvalitet, rådgivning som alltid är affärsmässigt relevant. Att komma i kontakt med nya företag, sätta oss in i olika branscher och att lära känna nya personer är något vi tycker mycket om. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Hos oss har vi ett gott samarbetsklimat, nära till skratt och en genuin önskan att hjälpa varandra och våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå tre år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som ett kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för affärsjuridik och flera års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Just nu har vi främst behov av jurister inom IT-och teknologirelaterade frågor, företagsöverlåtelser och bolagsrätt. Har du erfarenhet inom dessa områden kan du vara den vi söker.

Vår ambition är alltid att leverera högsta kvalitet till våra klienter. Vi förutsätter därför att du har mycket goda juridiska kunskaper, är proaktiv, engagerad och har en hög ambitionsnivå. För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk och uppskattar att vara en del av ett team. Du har ett genuint intresse för juridik och affärer, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Sist men inte minst – du uppskattar en ohierarkisk miljö och vill gärna vara med och bidra till ett riktigt trevligt arbetsklimat!

Vad erbjuder vi?

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Hos oss får du arbeta med spännande ärenden och du kommer ingå i ett team som kännetecknas av professionalism och laganda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via vår karriärsida http://delphi.se/karriar. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Vid eventuella frågor kontakta gärna Victoria Wall Strandh, VD, på victoria.wall-strandh@delphi.se eller 0709-25 26 42.

Vill du arbeta med omväxlande uppgifter på en modern byrå, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Då skulle du kunna trivas hos oss. Välkommen till Delphi!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt