Skip to content

Biträdande jurist till Foyens kontor inom entreprenad i Falun

Är du flexibel, bra på att hantera relationer med kollegor och klienter? Uppskattar du att arbeta i ett högt tempo och vill utmanas i arbetet?

Vi söker en jurist som kan stärka upp vårt kontor i Falun. På Falukontoret är vi särskilt väletablerade inom entreprenadrätt och inom byggbranschen. Våra jurister arbetar i hög utsträckning med processer i allmän domstol men även med skiljeförfaranden.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer att få möjlighet att tidigt arbeta självständigt med domstolsprocesser och på sikt skaffa spetskompetens inom entreprenadrätt.

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du:

·       Gillar att arbeta självständigt

·       Är flexibel och bra på att hantera relationer

·       Gillar att arbeta i ett högt tempo

·       Vill bli utmanad i arbetet

Rollen innebär också
I Falun har vi ett mindre kontor men du blir erbjuden de fördelar som följer av att vara en del av en större advokatbyrå. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsmiljö i centrala lokaler, spännande och varierande uppdrag samt stora utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Har du sunt förnuft, nyfikenhet och ett stort eget driv är du förmodligen den vi söker. Vi ser gärna att du har:

·       Genomförd notarietjänstgöring

·       1–3 års relevant erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå, som bolagsjurist eller annan organisation

·       Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Din ansökan skickar du in genom att gå in på vår hemsida, www.foyen.se, och registrera dig under Karriär under aktuell tjänst. På vår hemsida finner du även mer information om våra verksamhetsområden.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast den 8 april 2018 tjänsten kan tillsättas tidigare då vi intervjuar löpande. Frågor om Foyen och om tjänsten kan ställas till HR-chefen Hanna Karlström 08-50618400

Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 85 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt