Skip to content

Biträdande jurist med fokus på konkurrensrätt till Corporate/M&A på DLA Piper

DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 150 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer.

Beskrivning

Vi söker en biträdande jurist som har erfarenhet av bolagsrättsliga frågor men även har ett stort intresse av konkurrensrättsliga frågor. Du kommer vara del av corporate gruppen och huvudsakligen att arbeta med svenska och internationella transaktioner, investeringar och bolagsrätt. Du kommer även få ansvara för byråns konkurrensrättsliga frågor tillsammans med våra konkurrensexperter på Brysselkontoret. Du kommer ha möjlighet att utvecklas och växa i en dynamisk miljö där du kommer arbeta nära byråns delägare. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat minst tre-fyra år med bolagsrätt men även har erfarenhet av konkurrensrätt. Vi ser gärna att du har:

·       Erfarenhet från advokatbyrå

·       Ha ett intresse för konkurrensrätt och vara kunnig inom området då du kommer arbeta med dessa frågor relativt självständigt på Stockholmskontoret med stöd från delägare på Brysselkontoret

·       Kunna arbeta obehindrat på både engelska och svenska

För att bli framgångsrik hos oss bör du vara engagerad, ha ett starkt eget driv och trivas i konsultrollen. Du har ett sinne för affärer med en vilja och förmåga att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer. Du har även en god analytisk förmåga samt kan arbeta obehindrat på både engelska och svenska. Förutom att du trivs med att jobba i grupp ska du även kunna arbeta självständigt och driva olika typer av projekt och ärenden främst när det kommer till konkurrensrättsliga frågor. Det är också viktigt att du har ett utpräglat strukturerat arbetssätt, är noggrann och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Byrån satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, internationella utbyten och mentorskap m.m. Det är viktigt för oss att du ska ha möjlighet att utvecklas både professionellt och som person när du arbetar hos oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan skickas till: lisa.tsiaklides@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller vid frågor rörande tjänsten, kontakta Lisa Tsiaklides på telefonnummer 076 101 71 23.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt