Skip to content

Advokatfirman Salmi & Partners söker ytterligare erfarna jurister

Salmi & Partners är en av Sveriges största humanjuridiska advokatbyråer, etablerade sedan år 1998, och med gedigen erfarenhet inom brottmål, allmän civilrätt och migrationsrätt. Vi sitter i större, trevliga, lokaler i centrala Stockholm och Göteborg.

Vi söker nu nya jurister till såväl vår kontor i Stockholm som Göteborg då verksamheten har utrymme för att växa.

Den vi söker bör ha minst två års relevant erfarenhet inom de rättsområden vi arbetar med. För att kunna söka, ska du ha en svensk jur.kand. och innehar du advokattiteln är detta särskilt meriterande.

Då vi i mycket stor utsträckning företräder enskilda är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta med människor. Därtill förutsätter vi att du är noggrann, driven, effektiv och bra på att samarbeta med oss övriga kollegor.

Om tjänsten låter som något för dig, är du varmt välkommen att sända in dina ansökningshandlingar i form av CV, personligt brev, examensbetyg och eventuella referenser till; kontorschef@salmipartners.se.

Märk din ansökan med ”Stockholm” eller ”Göteborg”. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april 2018.

För mer information om byrån och dess verksamhet, gå in på vår hemsida www.salmipartners.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt