Skip to content

Privacy Associate till Draftit Privacy

Tycker du att GDPR är ett spännande regelverk? Drömmer du om att arbeta som bolagsjurist och samtidigt bli riktigt vass på integritetsskyddsjuridik? Vill du vara en del av ett passionerat team på ett snabbväxande bolag i internationell expansion. Då är den här tjänsten en perfekt match för dig!

Draftit Privacy levererar digitala produkter och complianceverktyg som effektiviserar organisationers dataskyddsarbete. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att följa integritetskyddslagstiftningen på ett lätthanterligt sätt och bistå med såväl praktiska tips som expertkunskap inom området dataskydd.

Det är högt tryck hos oss på Draftit Privacy. Vi växer och har nya spännande projekt i pipeline samtidigt som vi fokuserar på att underhålla och vidareutveckla den befintliga produktportföljen. Eftersom allt vi gör på ett eller annat sätt kretsar kring juridik behöver vi rekrytera fler vassa jurister till vårt team i Stockholm (Kungsgatan 8).

Om tjänsten

I rollen som Privacy Associate hos oss på Draftit Privacy kan du förvänta dig att bli vass(are) på integritetsskyddsjuridik genom utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Du arbetar en del självständigt men framförallt i nära samarbete med kollegor.

Du rapporterar till Head of Legal & Privacy och ingår i ett team som tillsammans förvaltar och styr utvecklingen av vår produktportfölj. I rollen ingår att du håller dig uppdaterad inom privacyområdet för att kunna bistå verksamheten med att ta fram nytt innehåll för våra produkter samt svara på frågor från kunder. På sikt ser vi gärna att du tillsammans med juristteamet hjälper till med avtalsgranskning och förhandlingsarbete, genomför interna- och externa utbildningar/workshops samt bistår verksamheten med snabb och proaktiv affärsjuridisk rådgivning. Eftersom vi är måna om att ”leva som vi lär” kommer du även att vara delaktig i arbetet med Draftit Privacys eget GDPR-program.

Om dig

Till den här rollen söker vi dig som:

  • har en juristutbildning;
  • är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet av praktiskt juridiskt arbete från tingsrätt, bolag, advokatbyrå eller liknande;
  • har mycket god förmåga att kommunicera och formulera dig pedagogiskt i tal och skrift på engelska och svenska;
  • är serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt men också har lätt för att samarbeta
  • är flexibel, lyhörd, ödmjuk och har en god affärsmässig förståelse

Ansök genom att skicka CV, personligt brev, betyg från dina juridikstudier samt eventuella övriga relevanta underlag till: application@draftitprivacy.com med referens ”Privacy Associate”.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 1 mars 2018. Vi går löpande igenom inkomna ansökningar och kallar till intervju. Kontaktperson för rekryteringen är: Björn Brandberg, Head of Products, +46 73 867 67 85

Information om behandling av dina personuppgifter: De uppgifter som du delger Draftit Privacy i samband med att du skickar in en ansökan enligt ovan behandlas endast internt hos oss på Draftit Privacy, uppgifterna delas inte med tredje part och kommer endast att vara tillgängliga för de individer hos Draftit Privacy som är involverade i den aktuella rekryteringen. Den behandling vi utför med dina personuppgifter sker med stöd av en intresseavvägning enligt dataskyddsförordningen som laglig grund eftersom den får anses nödvändig för Draftit Privacys intresse av att kunna ta del av din ansökan och genomföra rekryteringsprocessen för den tjänst du sökt hos oss. Personuppgifterna behandlas endast i syfte att gå igenom din ansökan och bedöma hur väl den matchar utlyst tjänst samt för att kontakta dig under rekryteringsprocessen såsom kalla dig till intervju, ge dig ett anställningserbjudande eller meddela att du tyvärr inte har fått tjänsten.

Endast de uppgifter som du själv lämnar till oss i samband med din ansökan registreras av oss och samtliga uppgifter kommer att raderas så snart den aktuella tjänsten är tillsatt.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är: Draftit Privacy AB (org. nr. 559124-1236). Du är alltid välkommen att kontakta oss per mail: privacy@draftitprivacy.com om du (1) har frågor om personuppgiftsbehandlingen; (2) vill begära rättelse av din information; (3) vill bli raderad dvs. vill att vi tar bort din ansökan från våra system innan avslutad rekryteringsprocess; (4) vill invända mot personuppgiftsbehandlingen; eller (5) vill veta vad vi har är registrerat om dig dvs. begära ett så kallat registerutdrag. Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen kan du lämna in ett klagomål om detta till Datainspektionen.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt