Skip to content

Hellgren Linander söker jurister med erfarenhet av fastighetsrätt

Advokatbyrån Hellgren Linander är en av landets ledande inom områdena entreprenadjuridik och konsulträtt. Vi är idag tretton jurister med specialistkunskap inom området. Advokatbyrån bildades 1997, men många av oss har arbetat med och inom bygg- och anläggningssektorn betydligt längre än så. Det är därför som vi, och många av våra uppdragsgivare, ser oss som en del av byggbranschen – och det är vi stolta över.

Vi vill nu bredda vår kompetens och rekryterar därför nya jurister med inriktning mot fastighetsrätt.

Din profil

Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter engagerade medarbetare med klientförståelse, som är förtroendeingivande och förstår vikten av affärsmässighet. Du har erfarenhet av fastighetsrättsliga frågor från en annan affärsjuridisk advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du är tingsmeriterad och med processvana. Vi värdesätter samarbetsförmåga och hög social kompetens.

Om oss

Vi erbjuder en professionell advokatbyrå med duktiga och trevliga kollegor. Vi tror på öppenhet, generositet och samarbete kollegor emellan. Vi är en inkluderande byrå utan gruppindelningar och med god stämning. Vi sitter i ändamålsenliga lokaler på Östermalm.

Ytterligare information om byrån hittar du på www.advokathl.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Skicka din ansökan till advokaten Bo Linander, delägare (bo.linander@advokathl.se, 08-6629400).

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt