Skip to content

Gärde & Partners söker nya medarbetare

Advokatfirman Gärde & Partners AB är en medelstor advokatbyrå med huvudsaklig inriktning på både svensk och internationell affärsjuridik. Advokatbyrån består för närvarande av nio anställda och har för avsikt att anställa en eller två biträdande jurister under 2018.

Vi söker dig som är tingsmeriterad eller har motsvarande erfarenhet från annan advokatbyrå och som har ett genuint intresse av både affärsjuridik och av att driva processer av olika slag. Hos oss får du möjlighet att både bredda din erfarenhet och ta egna initiativ. Din svenska och engelska är utmärkt och vi ser det meriterande om du även behärskar något annat språk.

Ansökningshandlingar med betyg emotses senast den 2018-01-26 till lawfirm@gardepartners.se

Besök gärna också vår hemsida för mer information: www.gardepartners.se

 

Vi ser fram emot din ansökan.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt