Skip to content

Biträdande jurister till Corporate|M&A - Hamilton

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige och befinner sig i en spännande och expansiv fas. Firman som lyckats etablera sig i toppskiktet har numera en av landets starkaste Corporate-grupper. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och blev nyligen rankade bland de tre mest anlitade rådgivarna i Sverige inom M&A i den senaste publikationen av mergermarket. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och behöver därmed förstärka teamet med ytterligare biträdande jurister, med start så snart som möjligt.

Vi biträder löpande ett antal stora och medelstora, svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder i deras viktigaste affärer med förvärv, företagsöverlåtelser och fusioner, men även med bolagsrättsliga och andra affärsjuridiska ärenden. Vårt mål är att bidra till största möjliga affärsnytta. Vi är ett sammansvetsat team med mycket energi och högt i tak som arbetar nära varandra i spännande och komplexa projekt. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga, dedikerade och engagerade kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad, med svensk juristexamen med mycket goda studieresultat, dig som nyligen har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring och dig som har ett till fyra års erfarenhet från en advokatfirma. Det är meriterande om du har studerat utomlands, arbetat extra och/eller engagerat dig i föreningar vid sidan av studierna.

Vi söker dig som delar Hamiltons vision, värderingar och som vill ingå i ett sammansvetsat team med höga ambitioner. För att bli framgångsrik hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och av konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för våra klienter. Du har en stark drivkraft och vilja att utvecklas och lära av dina kollegor, samtidigt som du vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du känner stort ansvar för dina och teamets arbetsuppgifter, arbetar dedikerat och har en god initiativ- och problemlösningsförmåga. Vidare är du pragmatisk med en mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har en hög analytisk förmåga och siktar alltid på att leverera resultat av högsta kvalitet. Du trivs i att arbeta i en högpresterande, dynamisk miljö med tidvis högt tempo utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet. Vidare kan du obehindrat uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder

Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska firmorna i Sverige. Hos oss får du tillgång till ledande, branschkunniga specialister och ett omfattande kontaktnät som ger dig goda förutsättningar att lyckas inom affärsjuridik. Vi arbetar med spännande och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens. Du kommer även ingå i Hamilton Excellence, firmans karriär- och kompetensutvecklingsprogram, samt ett mentorskap som ger dig goda förutsättningar för en professionell karriärutveckling. Sammantaget bidrar det till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande arbetsplats. Om du siktar högt så har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV, personligt brev, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande, registrera därför din ansökan så snart som möjligt på http://www.hamilton.se/Karriar/Lediga-tjanster/.

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager, Irini Ångnell, på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt