Skip to content

Är du avtalsjurist och vill arbeta på framtidens juristbyrå?

Om verksamheten

Vi vet att majoriteten av Sveriges företagare ser på juridisk hjälp som något dyrt och krångligt. Som entreprenörer har detta även varit vår egen uppfattning. Detta ville vi ändra på. Vår ambition på Freja Partner AB har därför från dag ett varit att göra juridiken tillgänglig för fler. Genom att erbjuda affärsjuridisk hjälp på kundens villkor har vi hittat ett vinnande koncept. Våra kunder är medlemmar hos oss och får på så sätt tillgång till juridisk hjälp utan att kostnaderna skenar. Som kund hos oss kan man alltid ringa till sin jurist utan att behöva oroa sig för tickande timarvoden. Trots vår relativt korta tid i branschen har vi redan cirka 300 kunder, med en daglig tillströmning av nya medlemmar. Alltifrån mindre fåmansföretag till större koncerner.

Detta gör att vi nu ser fram emot att förstärka vår juristkår ytterligare - välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som jurist hos oss kommer du i huvudsak att arbeta med avtal inom främst entreprenadrätt, associationsrätt och arbetsrätt. Arbetsuppgifterna består i att upprätta, granska och förhandla avtal samt ge råd till kunder avseende exempelvis uppdragsavtal, anställningsavtal, allmänna villkor etc.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och som har några års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller liknande där du löpande har arbetat med avtal. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett självständigt, affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt samt är pragmatisk och effektiv utan att släppa på kravet på hög kvalitet i din rådgivning. Som person är du utåtriktad, driven, lätt att samarbeta med, engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och ytterligare språk är meriterande.

Du erbjuds

Som jurist hos oss blir du välkomnad till en dynamisk, prestigelös, kreativ, entreprenördriven och nytänkande juristbyrå som vill göra juridiken tillgänglig för fler. Vi är nytänkande utan att för den sakens skull göra avkall på professionalism och kvalitet. Vidare kommer du som jurist att få stora utvecklingsmöjligheter och en självständig samt utmanande roll med fullt eget ansvar. Vi arbetar tillsammans som ett team där utbyte av kunskaper och stöttning kollegor emellan är avgörande för din och vår framgång. Vi värdesätter balans i livet, och du erbjuds att vara en del av en juristbyrå där antalet debiterbara timmar inte är högst på agendan utan istället att ha ett normalt arbete utan att samtidigt avstå från din juristkarriär.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Freja Partner AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt