Skip to content

Advokatfirman Pedersen söker jurister

Advokatfirman Pedersen är en advokatbyrå helt inriktad entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling. Därför är det sådana uppdrag vi åtar oss, dvs det vi är bäst på. Vi har ett av Sveriges starkaste varumärken inom våra rättsområden.

Våra klienter är kommuner, kommunala bolag, statliga bolag, entreprenörer och myndigheter m fl som kräver juridisk rådgivning med hög kvalitet. Vår målsättning är att vara Sveriges bästa advokatbyrå inom de rättsområden som vi arbetar med. Våra klienter finns över hela landet.

Vi söker nu 2-3 jurister med goda vitsord med rätt inställning och som är intresserad av bygg – och anläggningsbranschen med allt vad det innebär. Flexibilitet, kreativitet, starkt driv och uthållighet är egenskaper som vi gillar.

Du kommer att arbeta med några av Sverige bästa advokater inom rättsområdena entreprenad – och konsulträtt offentlig upphandling och du har målsättning att utvecklas och bli en bra och självständig advokat. Du kommer att hålla kurser och föreläsningar och det är därför en fördel om du trivs med att uppträda inför folk.

Gå gärna in vår hemsida www.pedersen.se för mer information om vår verksamhet.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25/1. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt