Skip to content

Vi söker en affärsorienterad bolagsjurist till LloydsApotek

Vi söker en affärsorienterad bolagsjurist till LloydsApotek

Arbetsuppgifter

Som jurist på LloydsApotek arbetar du nära den operativa verksamheten och stöttar både den och ledningen med såväl legala som regulatoriska frågor. Du arbetar främst med avtalsrätt inklusive hyresrätt, bolagsrätt, och förväntas även behärska generell affärsjuridik. Du fungerar även som rådgivare i förhandlingar med interna/externa parter. 

Du kommer vara LloydsApoteks Compliance Officer och därmed hantera förekommande policyarbete, riskbedömningar och rapporteringskrav. Har du även erfarenhet av PuL och GDPR är det starkt meriterande. 

I din roll ingår att ha mycket kontakter med våra ägare i Tyskland och USA, samt att ha ett väl etablerat samarbete med övriga nordiska juristkollegor. Du rapporterar i din tjänst direkt till VD för LloydsApotek.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juristexamen och cirka 3 - 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller annat bolag. Du är driven, självständig och har ett affärsmässigt och pragmatiskt sätt att lösa problem. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som delar våra värderingar: integritet, kunden i centrum, ansvar, respekt och excellens. Vi värdesätter dessutom att du är lyhörd, samarbetsorienterad och har en god portion humor. 

Du bör ha en stark kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder

I din roll kommer du ha stor möjlighet att utveckla och påverka både arbetssätt och organisation. Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag med starka internationella influenser och möjligheter. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, flexibel arbetstid, goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor! 

Vi sitter i trevliga kontorslokaler vid Södra Station. 
Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med tillsättning så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Marie Bergsgård på marie.bergsgard@lloydsapotek.se 

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!
Sök jobbet HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt