Skip to content

Maria Karlsson till Advokatfirman Wåhlin

Maria Karlsson rekryterades till Advokatfirman Wåhlin från den 1 september 2017. Hon kommer närmast som delägare från Treschow & Karlsson Juristbyrå. Dessförinnan arbetade hon på Setterwalls samt gjorde sin tingsmeritering vid förvaltningsrätten i Göteborg. Hennes främsta expertområden är bolagsrätt, M&A och fastighetsrätt och hon har stor erfarenhet av både bolags- och fastighetstransaktioner. Utöver dessa områden arbetar hon med entreprenadjuridik och hyresrätt i vilka ämnen hon också är en anlitad föreläsare. Om Wåhlin säger hon att det är en modern byrå i många avseenden, inte minst på grund av att byrån fått flera kvinnliga delägare det senaste året, vilket är oerhört roligt och spännande.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt