Skip to content

Catrin Karlsson Westergren till Advokatfirman Wåhlin

Advokatfirman Wåhlin har rekryterat Jur. dr. Catrin Karlsson Westergren med specialisering inom offentlig upphandling, konkurrensrätt och statsstödskontroll. Hon arbetar även med M&A, kommersiell avtalsrätt och entreprenadjuridik. Catrin Karlsson Westergren har ansvar för byråns upphandlingsdesk och träder under nästa år in som delägare på Wåhlin. Utöver dessa områden ansvarar hon för byråns ärenden rörande GDPR.

Catrin Karlsson Westergren kommer senast från Amber Advokater och har erfarenhet både från konkurrensverket och Europeiska kommissionen generaldirektoratet för konkurrens. Hon biträder sedan flera år såväl företag som myndigheter i alla skeden av den offentliga upphandlingen och har skrivit böcker om statliga stöd till banksektorn.  Hon håller även föreläsningar i offentlig upphandling, konkurrensrätt och regleringen av statsstöd. 

 

 

Catrin Karlsson Westergren har valt Advokatfirman Wåhlin för att det är en modern växande byrå som biträder företag att med hjälp av juridiken skapa affärsmöjligheter. 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt