Skip to content

Biträdande jurist inom Mark & Miljö till Foyen i Göteborg

Är du intresserad av att utveckla samhället?

Vi söker flera kunniga och intresserade medarbetare som vill arbeta med stora tillståndsprocesser och överklaganden inom mark- och miljörätt till Foyen i Göteborg. Du kommer tidigt att få sätta dig in och arbeta i många stora infrastrukturprojekt och projekt för att utveckla basnäringen och industrin.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss på Foyen kommer du att arbeta i team för spännande klienter och projekt som utgör ett samspel mellan samhällsutvecklingen, tekniken och naturvetenskapen med juridiken som huvudverktyg.

Varför du ska söka till oss!

  • Du kommer att vara med och utveckla samhället
  • Du kommer att agera problemlösare som får kombinera tvärvetenskaper såsom hur man från juridisk vinkel använder teknik och naturvetenskap för att bygga upp sina argument
  • Du kommer genom projekt få kunskap om olika branscher och samhällsaspekter
  • I projekt kommer du behöva använda dig av många olika lagar, mycket korsreferenser och mycket utrymme för argumentationer avseende tolkningarna

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tingsmeritering eller liknande erfarenhet från bolag eller advokatbyrå samt har erfarenhet av miljörätt eller speciell fastighetsrätt (exempelvis PBL)

Utöver detta söker vi dig som har följande egenskaper:

  • God analytisk förmåga
  • Duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift
  • En vilja att arbeta i ett högt tempo när så krävs
  • Trivs i konsultrollen

Vi värdesätter personliga egenskaper som öppenhet, god social kompetens och en prestigelös inställning till kollegor och klienter.

Ansökan

Din ansökan skickar du in genom att gå in på vår hemsida www.foyen.se och registrera dig under karriär/lediga tjänster och aktuell tjänst. På vår hemsida finner du även information om våra verksamhetsområden.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 7/1 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chefen, Hanna Karlström (hanna.karlstrom@foyen.se)

Välkommen med din ansökan!

Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 85 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt