Skip to content

Biträdande Jurist inom Entreprenad till Foyen i Stockholm

Foyen Advokatbyrå söker nu en biträdande jurist för att stärka vårt team inom Entreprenad.

Har du ett intresse för tvister och processer? Vill du bredda dina kunskaper och vill jobba på ett företag som månar om din utveckling? Vi söker nu drivna jurister till vårt kontor i Stockholm som ska förstärka vårt team inom affärsområdet entreprenad.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som biträdande jurist på Foyen kommer du att ingå i ett ambitiöst team där ni arbetar tillsammans samt självständigt. Från början kommer du sätta dig in i projekt där du snabbt utvecklas och får mer ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter:

  • Juridisk rådgivning - där du bland annat arbetar med viktiga samhällsbyggnadsprojekt
  • Tvistlösning - blir insatt i helhetsperspektiv och branschförståelse
  • Problemlösning - där kunskaper, analytisk förmåga och uppfinningsrikedom betyder allt.

Rollen innebär också:

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som tillsammans strävar mot att rådgöra och hjälpa Foyens attraktiva klienter. Du är utrustad med förmåga att vilja arbeta i högt tempo när så krävs och trivs i konsultrollen. Foyen satsar på sina medarbetare och har kontor beläget i fina lokaler i centrala Stockholm.

Vem är du?

För att passa i rollen som biträdande jurist ser vi vidare att du är analytisk samt:

  • Har genomförd notarietjänstgöring
  • Är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan

Din ansökan skickar du in genom att gå in på vår hemsida, www.foyen.se, och registrera dig under Karriär under aktuell tjänst. På vår hemsida finner du även mer information om våra verksamhetsområden. Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 7 januari 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chefen, Hanna Karlström

Om Foyen

Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 85 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt