Skip to content

Rekryteringskonsulter till Legal Career

Med över 25 år av historia är Blendow Group AB ett av de mest välrenommerade varumärkena inom juristbranschen. Vårt relativt nya affärsområde Legal Career har ännu bara skrapat på ytan av den fulla potentialen. Under de kommande åren planerar vi och bygger vi för en stark expansion. För att klara detta behöver vi fler slipade, konsultativa, affärsmässiga och dedikerade kollegor!

Om oss

Inom koncernen har vi bland annat dessa stoltheter; BG Institute – Sveriges största privata utbildningsarrangör av juridiska utbildningar, Nyhetsbyrån Blendow Lexnova – som kartlägger fler domstolsavgöranden än någon annan konkurrent på marknaden, Legally yours – juristernas branschmagasin sedan 2003, Dagens juridik – Sveriges juridiska dagstidning, Legally Lady – nätverket för kvinnliga jurister, Allt om juridik – Sveriges mötesplats för juridiska frågor.

Legal Career är ett väldigt viktigt affärsområde för koncernen då det för samman alla delar av det vi gör. Det finns ingen annan leverantör av rekryteringstjänster som har den plattform i branschen som vi har. Vår målsättning med Legal Career är precis som alla andra affärsområden, att bli ledande inom branschen.

Beskrivning

Rollen som rekryteringskonsult är både utmanande och belönande. Genom vårt helhetsperspektiv, där du bearbetar både kunder och kandidater, blir arbetet varierat och ingen dag är den andra lik. Som rekryteringskonsult arbetar du till stor del självständigt men utan att förlora viktiga delar som coaching och teamkänsla. I rollen ingår:

  • Identifiera, utveckla och bibehålla en stark kundportfölj.
  • Självständig driva rekryteringsprocesser från behovsanalys till placering samtidigt som du bygger ömsesidiga och lönsamma relationer med både kunder och kandidater.

Rekryteringskonsultens profil

  • Du som söker har inte bara ambitionen att börja ett nytt jobb utan också sätta ett tydligt mål för din egna utveckling.
En rekryteringskonsult hos Legal Career har:
  • Tidigare erfarenhet av sälj och/eller rekrytering
  • Relevant utbildning (HR, Ekonomi, Juridik)
  • Entusiasm för mötet med människor och relationsbyggande
  • Starkt affärssinne och driv att utveckla affärer
  • Stark kommunikation och förmåga att presentera sig själv och vinna förtroende
  • God förmåga till team-work kombinerat med egen initiativförmåga

Jobberbjudande

Förutom en av Stockholms trevligaste arbetsplatser så kommer erbjuds du en möjlighet att ansluta till en välrenommerad arbetsgivare med tydlig expansionsplan där det finns många fina karriärmöjligheter för rätt person.

Frågor angående tjänsten besvaras av Marcus Bouvin – 0703168976 eller marcus.bouvin@blendow.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt