Skip to content

Juriststudenter till Allt om juridik

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet, är en duktig skribent och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är Allt om Juridik arbetsplatsen för dig! Att arbeta i vår studentpool är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten. Du får dessutom chansen att förbättra och finslipa dina journalistiska färdigheter.

Om oss

Allt om Juridik är en del av Blendow Publishing AB och på vår hemsida erbjuder vi ett stort redaktionellt utbud, där tyngdpunkten ligger på våra artiklar om aktuella rättsfall. Vi erbjuder dessutom fördjupad juridisk vägledning och information till företag som tecknat vår tjänst Trygghetspaketet.

Verksamheten växer och vi söker därför fler studenter som kan ingå i vår studentpool.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat att svara på juridiska frågeställningar från våra företagskunder. Detta sker under överseende av en jurist, men det ställer krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår även redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall för publicering på Allt om Juridiks hemsida. Utöver dessa uppgifter ingår även vissa uppgifter som rör kundservice, främst bestående i att kontakta våra kunder för att välkomna dem till tjänsten.

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan med start under hösten. Arbetet utförs mot timlön på plats i våra centralt belägna lokaler i Stockholm.

Vi söker dig som:

-      Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.

-      Har ett brett juridiskt intresse och känner dig bekväm med att besvara juridiska frågeställningar.

-      Är duktig på att uttrycka dig i skrift. Du klarar att ”översätta” juridiskt innehåll till ett mer lättsmält format, utan att tappa väsentlig information och juridisk precision.

-      Är självständig, ansvarstagande och effektiv.

-      Är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med människor. 

 

Låter det här som något för dig? Skicka då din ansökan snarast med CV, personligt brev och betygsdokument till sophia.lindstedt@alltomjuridik.se. Tillsättning sker löpande. Sista ansökningsdag är 27 november 2017.

Välkommen med din ansökan! 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt