Skip to content

Assistans för dig söker jurist som brinner för humanjuridik

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Företagets ledord är kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Verksamheten är rikstäckande och bedrivs från våra kontor i Stockholm, Lund, Göteborg, Sundsvall, Karlstad, Linköping, Växjö och Umeå. Assistans för dig arbetar med kvalitetsfrågor utifrån Socialstyrelsens och Arbetsmiljöverkets riktlinjer och tillväxten är stark. Välkommen till ett ungt och modernt företag i sin mest spännande utvecklingsfas!

Vi söker nu förstärkning med ytterligare jurist till vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten innebär juridiskt kvalificerat arbete som juridiskt ombud för våra kunder runt om i landet. Du kommer att bistå våra kunder med juridiskt stöd och hjälp och företräda dem i kontakt med Försäkringskassan, kommuner och i förekommande fall domstol. I din roll som jurist fungerar du även som stöd i andra juridiska frågor i bolaget.

Vi söker dig som har en jur kand/juristexamen. Du delar vår humanistiska värdegrund och har ett stort engagemang och intresse för humanjuridik och förvaltningsrätt. Tidigare erfarenheter av personlig assistans är en fördel. Arbetet är till stor del självständigt och ställer krav på att du är ansvarsfull, strukturerad och effektiv.

Tjänsten är heltid, företrädesvis kontorstid mån-fre och tillträde sker enligt överenskommelse. Inrikesresor förekommer i arbetet. B-körkort krävs.

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betyg från juristutbildningen. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast den 10 december 2017. För att söka tjänsten klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt