Skip to content

ADVOKATFIRMAN GLIMSTEDT SÖKER YTTERLIGARE MEDARBETARE TILL STOCKHOLMSKONTORET

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Totalt är vi omkring 200 jurister.

Stockholmskontoret är uteslutande verksamt inom affärsjuridik med huvudsaklig inriktning mot transaktioner. Vi har under de senaste åren varit topprankade bland advokatbyråer som medverkat i de största svenska fastighetstransaktionerna. Vår ambition är att fortsätta vara en ledande byrå inom vårt specialistområde.

Vi ser ytterligare behov av att komplettera vårt team och söker därför en eller flera tingsmeriterade jurister, med tillträde omgående. Vi värdesätter att du har bra betyg och vitsord. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas som jurist genom stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med erfarna kollegor.

Skicka din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rekryteringstockholm@glimstedt.se. Urval sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida, www.glimstedt.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt